Четвъртък, 31 март - Заредени с  енергияЛуната в Овен зарежда

...
Четвъртък, 31 март - Заредени с  енергияЛуната в Овен зарежда
Коментари Харесай

Четвъртък, 31 март - Заредени с енергия

Четвъртък, 31 март - Заредени с  сила

Луната в Овен зарежда със мощни сили. Днес спътникът на Земята минава в съзвездието на първата зодия и ще остане там два дни и половина. Лунният цикъл ще стартира още веднъж на следващия ден, защото ще има новолуние в Овен, което постоянно продължава към 28 дни и по-късно минава към идващия знак, до момента в който най-после доближи до последния от 12-те знака - Риби.

Когато Луната минава през Овен, умствената ви активност ще е мощно повлияна от звездите. Ще взимате бързо решения и стремително ще започнете нещо позабравено, което до момента сте отлагали.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни, в случай че сте се трансформирали във всеобщи любимци, проявете невзискателност и не си създавайте спорове с близките. Дръжте се дипломатично.

Телци , през днешния ден не би трябвало да говорите доста за работата си - не всеки се интересува от нейната специфичност. Насочете диалозите към по-общи тематики, като пътувания и туризъм.

Близнаци , през днешния ден си дръжте на думата и не прехвърляйте отговорностите си на другите. Разпределете рационално времето и силата си.

Раци , през днешния ден не е целесъобразно да бързате, когато взимате значими управнически решения. Те могат да имат пагубно влияние върху бизнеса ви. Консултирайте се с по-опитни от вас и едвам тогава действайте.

Лъвове, уместно време е да планирате промени в дома си. Може да започнете с ремонт на постройката, която населявате.

Деви , през днешния ден не реагирайте прочувствено и импулсивно. Ще ви върви, в случай че водите преписка, стартирате рекламна акция.

Везни, може да очаквате позитивни промени във финансовото си положение – ще получите грантове или повишение на заплатата. Денят е удобен за далечни пътувания.

Скорпиони , в случай че се занимавате със спорт, изкуства, ще ви върви, в случай че продавате техника, в това число и коли, също ще имате съществени облаги.

Стрелци , този четвъртък е подобаващ за нови инициативи. Ако от дълго време мечтаете да разширите бизнеса си, направете първите стъпки. Важното е да сте подготвени да поемете повече отговорности.

Козирози, през днешния ден ще би трябвало да свършите от дълго време отлаган ангажимент. Възможно е, като започнете да работите по него, по този начин да се увлечете, че заниманията ви с него да се трансфорат в занимание.

Водолеи , ще имате предпочитание да играете хазартни игри. Ако елементарно сте пристрастявате и не можете да се контролирате, по-добре стойте надалеч от провокативни оферти.

Риби , през днешния ден ви следва да преодолеете освен неприятностите, които ще зародят в работата ви, само че персоналното си его. Забравете обидите и проявете схващане и самообладание – скоро ще имате по този начин мечтаната отмора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР